Genomen Maatregelen COVID-19

Plug-in Hybrid (PHEV)

Plug-In Hybrid-voertuigen zijn in staat om weinig en geen uitstoot te produceren tijdens het rijden, zonder dat u bezorgd moet zijn over het bereik zoals bij voertuigen die volledig elektrisch zijn. Deze voertuigen kunnen een kosteneffectieve optie zijn als ze regelmatig op het elektriciteitsnet worden opgeladen om zoveel mogelijk elektrisch te rijden tijdens kortere trajecten.


 • Het vertrouwde elektrische gezicht
 • Geen uitstoot en een verrassend bereik


  Plug-in Hybrid-voertuigen (PHEV) hebben alle functionaliteiten van de volledige Hybrid-technologie, met als bijkomend voordeel dat ze kunnen worden opgeladen via een externe stroomvoorziening. De grotere capaciteit van de batterij maakt het mogelijk om weinig en geen uitstoot te produceren tijdens ritten tot 50 km en om over te schakelen naar de Hybrid-modus om de levensduur van de batterij te sparen en voor langere ritten alleen op benzine of diesel over te schakelen.

  Contacteer ons


 • De batterij opladen
 • De batterij opladen


  U kunt uw elektrisch voertuig op verschillende manieren opladen, van het aansluiten op het lichtnet met een stekker tot geavanceerde zelfopladende technologie. 

  Neem contact op

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures