De exclusieve nieuwe Ford Ranger Thunder!

20/05/2020

De Ranger Thunder is beperkt tot slechts 4.500 exemplaren in heel Europa en voegt een exclusief interieur- en koetswerkdesign toe aan de winnaar van de ‘International Pick-Up Award 2020’. Bovendien beschikt hij standaard over populaire praktische opties om een SUV-achtige stijl en comfort te combineren met een royaal transport- en sleepvermogen.

De Ranger Thunder is afgeleid van de zeer populaire Ranger Wildtrak-reeks en combineert een hoogstaande uitrusting met een geoptimaliseerd laadvermogen en een robuuste vierwielaandrijving. De pick-up truck wordt aangedreven door de biturboversie van de 2.0 EcoBlue dieselmotor met 213 pk en 500 Nm koppel en is standaard uitgerust met de 10-trapsautomaat van Ford voor soepel schakelgedrag en moeiteloze prestaties op de weg en het terrein.

“Met een gedurfdere look voor klanten die niet bang zijn om opgemerkt te worden, zal de nieuwe Ranger Thunder een onmiskenbare présence zijn op de weg of het terrein”, aldus Hans Schep, General Manager Commercial Vehicles bij Ford of Europe. “Deze capabele, comfortabele en stijlvolle toevoeging voor de meest verkochte pick-up van Europa is even robuust en veelzijdig als charismatisch.

Plan uw service in Boek een afspraak

Robuust en opvallend design
De Ranger Thunder wordt aangeboden in een enkele uitvoering met in het oog springende designdetails die de exclusiviteit van het model in de verf zetten en het robuuste karakter benadrukken.

Gallerij

Kenmerken


Beproefde aandrijving 
De krachtige bi-turboversie van de 2.0 EcoBlue-dieselmotor van de Ranger Thunder biedt een uitmuntende trekkracht. Hij gebruikt twee turbo's in serie bij lagere toerentallen voor meer koppel en responsiviteit en omzeilt de kleinere turbo bij hogere toerentallen om een maximale boost van de grotere turbo te verzekeren voor maximaal vermogen.

De Ranger Thunder is uitgerust met de beproefde vierwielaandrijving van de Ranger, die garant staat voor uitstekende terreincapaciteiten en een brandstofverbruik vanaf 7,8 l/100 km en een CO2-uitstoot vanaf 205 g/km (NEDC), of 9,1 l/100 km en 239 g/km (WLTP).

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws