Ford's elektrificatie centrum van Keulen

23/08/2021

De eerste bouwwerkzaamheden zijn nu aan de gang om de assemblagefabriek in Niehl te transformeren naar het nieuwe elektrificatie centrum van Keulen. Er wordt plaats gemaakt voor een nieuw hightech gebouw dat gebruikt zal worden voor de montage van een nieuw, volledig elektrisch model.

De herontwikkeling van de fabriek in Niehl is een belangrijke stap om Ford te helpen zijn plannen te verwezenlijken voor een volledig elektrische toekomst. Het Elektrificatie Centrum van Keulen – compleet met de nieuwste automobielproductie technologieën - zal in 2023 klaar zijn voor productie. Het nieuwe gebouw zal eind juli 2022 worden opgeleverd, met de installatie van machines kort daarna.

"Ik ben verheugd om te zien dat we zijn begonnen met de transformatie van onze fabriek naar de Cologne Electrification Center, zei Gunnar Herrmann, voorzitter van de raad van bestuur van Ford Werke GmbH, tijdens een lokale bijeenkomst. “Dit is een belangrijke mijlpaal voor onze Duitse productie en het zal voor ons de eerste Ford-fabriek in Europa zijn die volledig elektrische voertuigen maakt in massaproductie."

Neem contact op

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws