Belgische Ford Clubs samen in Lommel

14/04/2022

Op uitnodiging van Ford België hebben de Belgische clubs, die het merk Ford een warm hart toedragen, op 2 april de gelegenheid gehad zich te verzamelen op Ford Lommel Proving Ground.

Een dag van samen genieten voor alle liefhebbers van het merk met het blauwe ovaal, gekenmerkt door vriesweer, maar meer nog door het enthousiasme van de clubs en de teams van Ford Lommel Proving Ground.

Dit was een ongewoon evenement, nog nooit vertoond in de geschiedenis van Ford in België, waarbij de deelnemers een aanzienlijk deel van de 105 kilometer aan testbaan in hun eigen auto's mochten afleggen. Een bloemlezing van voertuigen, van de antieke Ford T tot de robuuste F150 pick-ups, zonder de beroemde RS-modellen te vergeten, de mythische Mustang, de hardwerkende Transit of de ongewone Capri Consul, Anglia, Mercury...Een unieke ervaring, die de hele dag werd opgeluisterd met dynamische evenementen die zowel de kwaliteiten van de Ford-producten als de deskundigheid en veelzijdigheid van de teams van Ford Lommel Proving Ground onder de aandacht brachten. Tot de populairste evenementen van de dag behoorden de proefrit met de elektrische Mustang Mach-E, de sportieve en offroad ervaringen, en de "Skid-car"-voerproefjes, een in België unieke leerschool voor een betere wagenbeheersing.

Er waren talloze blije gezichten toen de deelnemers het terrein verlieten. En de verzoeken voor een tweede editie bleven binnenkomen...
Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws