Garantie nieuwe voertuigen

Garantie op nieuwe voertuigen

Koop een nieuwe Ford en u krijgt niet alleen een schitterende auto. U krijgt een betrouwbare automobiel partner die u een volledige ondersteuning, service en klantenservice geeft, vanaf de dag waarop u het voertuig ophaalt. Hieronder vindt u meer informatie over onze brede waaier aan garanties op nieuwe voertuigen.

Basis Garantie
Wanneer een onderdeel van uw auto moet worden gerepareerd of vervangen als gevolg van een fabrieksfout, wordt dit onderdeel geheel kosteloos gerepareerd of vervangen door iedere Officiële Ford dealer, ongeacht een eventuele verandering van eigenaar gedurende de garantieperiode van 2 jaar.

Garantie op het lakwerk
Wanneer de lak van uw auto moet worden hersteld ten gevolge van een fabrieksfout, worden de nodige reparaties geheel kosteloos uitgevoerd door iedere Ford Erkende Carrosserie, ongeacht een eventuele verandering van eigenaar gedurende de garantieperiode van 2 jaar.

Garantie tegen doorroesten
Het koetswerk van uw Ford is tot 12 jaar (afhankelijk van het model) gewaarborgd tegen doorroesten vanaf de binnenzijde. Om het recht op deze garantie te behouden, moet u regelmatig het koetswerk en het lakwerk van uw Ford onderwerpen (eventueel tijdens de periodieke controles) aan de controles die beschreven worden in uw service-instructies.

Stel een vraag
Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws